tisdag 18 juni 2013

Grillade pilgrimsmusslor med tryffelsmak

Ingredienser
12 st pilgrimsmsusslor salt, peppar träspett Tryffel: 1 dl majonnäs 1 msk tryffelolja salt, peppar lite pressad citron gräslök, finskuren Sallad: 100 g vattenmelon 4 st gröna sparris, skalad 4 st rädisor, skala och lägg i kallt vatten (ca) 100 g gurka, skalad, urkärnad 1 bit selleri

Gör så här

1. Pilgrimsmusslor: Plocka bort muskeln från musslorna.
2. Trä på spett och grilla gyllene, ca 1 minut på varje sida.
3. Tryffel: blanda samman majonnäs och tryffelolja.
4. Smaka av med salt, peppar och citron.
5. Blanda i skuren gräslök.
6. Sallad: Skiva sellerin tunt.
7. Smaka upp alla grönsaker med salt, peppar och olivolja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar